Hvězdárna v Úpici
+420 499 882 289
Menu

1. června 2021 alespoň částečně otevíráme


1. června 2021 alespoň částečně otevíráme
0 Komentářů

I když se situace v rozšíření epidemie Covid 19 velmi zlepšuje, některá omezení, zejména počet návštěvníků na danou plochu a kontaktní technika pozorování dalekohledy nám neumožňuje otevření v plném rozsahu. Otevíráme tedy prozatím alespoň v omezeném režimu, podobně jako to mu bylo touto dobou loňského roku, tedy:

Pondělí – Pátek: 10 – 16 hodin

pouze pozorování Slunce a prohlídka hvězdárny

Vzhledem k tomu, že se do kopule za stávajících podmínek vejde pouze 1 návštěvník a demonstrátor a do přednáškové místnosti maximálně 4 návštěvníci, prosíme o pochopení v případě nepohodlí týkající se delší čekací doby a omezeného provozu hvězdárny. Pozorování Slunce je možné pouze za jasného počasí.

Sledujte prosím web a FB hvězdárny. V případě nejasností nás prosím kontaktujte na hvezdarna@obsupce.cz či na telefonu 499 882 289 (10-16 hod, všední dny).

Pro vstup je nutno dodržovat všechna stanovená hygienická opatření.

Ještě informace pro ty, kteří by jeli na hvězdárnu osobním automobilem od Havlovic. K hvězdárně se po dobu uzavírky úpické ulice Dr. A. Hejny dá osobním autem ze směru od Havlovic dostat jen tak, že v Úpici u řeznictví Kazda zahnete do kopce, pojedete ulicí J. W. Mezerové, na kopci u Základní školy Bratří Čapků zahnete doleva a pojedete rovně do kopce kolem hřbitova a na kopci na rozcestí ulic Chelčického a U Lipek odbočíte doleva (u tohoto rozcestí již uvidíte ukazatel na hvězdárnu). Mapa zde: https://mapy.cz/s/guvunevuzu.

Napsat komentář

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com