Hvězdárna v Úpici
+420 499 882 289
Menu

66. letní astronomická expedice na Hvězdárně v Úpici


66. letní astronomická expedice na Hvězdárně v Úpici
0 Komentářů

Chceš strávit část léta pod noční oblohou a pod kopulemi opravdové hvězdárny? Přijde ti to, co vidíš na obloze jen jako změť hvězd a nevidíš v nich žádná souhvězdí? Astronomická expedice na Hvězdárně v Úpici je tu přesně pro tebe! Během letní školy astronomie se dozvíš vše, co chceš o vesmíru i příbuzných přírodních vědách.

Astronomickou expedici na Hvězdárně v Úpici si ovšem užiješ i jako zkušenější pozorovatel oblohy. Máme připravený program a činnosti jak pro úplného začátečníka, tak i pro zkušenějšího i zkušeného zájemnce o astronomii.

Chceš zažít noční pozorování oblohy třeba až do východu Slunce? Máme! Odborné přednášky od úplných základů astronomie až po černé díry? Máme! Přednáška od českého odborníka na kosmonautiku? Máme také! Možnost zúčastnit se astronomického měření, denního i nočního? Samozřejmě máme! Mít volný čas na užívání léta? Máme!

Chceš možnost zúčastnit se astronautického výcviku a přistát na Měsíci? Tak i to letos máme!

Tak přijeď do Úpice na 66. letní astronomickou expedici v termínu 4. – 14. 7. 2024. A zažiješ léto s přesahem až k Měsíci.

 

Samozřejmě kromě astronomie nás čekají i táborové hry, sportování, filmy a táborák. A abychom nezapomněli, zajištěno bude samozřejmě i dobré stravování a pitný režim.

Přihlásit se můžeš zde: https://forms.gle/sophGyyQjQ43GNha8, případně na emailu ulrich@obsupice.cz.

Napsat komentář

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com